TOTALE ONTZORGING VOOR WERKPLEKHYGIËNE: HET HEALTHY DESK-PROGRAMMA VAN Care4Office

Een hygiënische werkplek is niet alleen een mooi streven; het draagt ook bij aan een gezonde kantooromgeving en binnenklimaat. Nog belangrijker is het om dit zo te houden. Daarom bieden wij bij Care4Office u als enige in Nederland een compleet programma om uw werkplek schoon te houden. Daarmee hoeft u zich drie jaar lang geen zorgen te maken over werkplekhygiëne!

Neem contact met ons op

Drie jaar lang een hygiënische werkplek

Ons Healthy Desk-programma* is een driejarige cyclus waarin wij ervoor zorgen dat uw werkplekken hygiënisch schoon zijn, maar vooral ook schoon blijven. En dat voor slechts € 1,95 per werkplek, per maand!

Wij komen uw werkplekken (stoelen en hardware, zoals toetsenbord, muis en telefoon) gedurende een periode van drie jaar periodiek onderhouden. U krijgt van tevoren een compleet overzicht van de werkzaamheden die wij uitvoeren en wanneer dit zal gebeuren. U krijgt van ons dus een compleet onderhoudsprogramma voor drie jaar, volledig aangepast aan het formaat van uw organisatie*. Uiteraard kunt u na deze periode weer met drie jaar verlengen.
Wij doen u graag geheel vrijblijvend een voorstel.

Wilt u exact weten hoe het werkt?

 Vul dan het contactformulier in en wij reageren binnen 24 uur.

*Ons Healthy Desk-programma is alleen mogelijk vanaf 50 of meer werkplekken.