Bureaustoelreiniging voor bedrijven in heel de Benelux

Uw bureaustoelen, maar ook uw vergaderstoelen, worden dagelijks intensief gebruikt. En met de komst van flexwerkplekken zelfs door meerdere collega’s. Werknemers eten gemiddeld twee tot drie keer per week bij hun werkplek. Vlekken door koffie en etenswaar zijn dan ook onvermijdelijk. Dit heeft als gevolg dat stoelen op kantoor vaak onhygiënisch zijn.


Care4Office maakt uw bureaustoelen, vergaderstoelen, zorgstoelen of kantinestoelen op een professionele, intensieve en duurzame manier hygiënisch schoon. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of voor meer informatie over ons Healthy Desk-programma.

Neem contact met ons op

STOELREINiGING OP EEN VAKKUNDIGE MANIER

Het reinigen van stoelen is specialistisch werk. De verkeerde methode kan een teleurstellend resultaat opleveren of zelfs schade aan uw stoelen veroorzaken. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij bij Care4Office u het hoogst haalbare resultaat!


Na het invullen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op. In sommige gevallen vragen wij u om een foto van de stoelen te mailen. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte.

Bij akkoord nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de uitvoering. De uitvoering vindt plaats tijdens kantooruren. Het is mogelijk de werkzaamheden in de avonduren of op zaterdag uit te laten voeren. Hiervoor geldt een toeslag. De reiniging vindt plaats op uw locatie.


Het apparaat dat wij gebruiken is groot en zwaar. Het kan daarom enkel met een lift naar een hoger gelegen verdieping worden verplaatst. Indien er geen lift is, moeten de stoelen op de begane grond worden gereinigd. Houd er alstublieft rekening mee dat de machine meer lawaai maakt dan een stofzuiger. Een aparte ruimte is dus wenselijk.

De uitvoering van de stoelreiniging

  • Aan de hand van het soort stoffering bepalen wij het reinigingsmiddel dat we gebruiken
  • De kussens worden met een krachtige stofzuiger gezogen
  • De vlekken worden voorbehandeld
  • Stoffering wordt met een biologisch hygiënisch middel voorbehandeld
  • Vervolgens vindt dieptereiniging met de machine plaats: het vuil wordt tot diep in het kussen verwijderd
  • Rugschaal, kruisvoet en armleggers worden gereinigd
  • Optioneel is het mogelijk de stoffering opnieuw te laten impregneren

Care4Office gebruikt alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, onschadelijk voor mens en milieu.


De stoelen hebben na reiniging een droogtijd van ongeveer acht uur. In combinatie met de reiniging kunnen wij uw stoelen ook op technisch functioneren controleren. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een stoelen-APK.