Toetsenbord laten reinigen

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat het toetsenbord en toebehoren op kantoor in veel gevallen een dermate hoge concentratie schadelijke bacteriën bevatten, dat er sprake is van een acuut gezondheidsrisico. Ook is aangetoond dat een hygiënische werkplek een bijdrage levert aan het terugdringen van het ziekteverzuim op kantoor. Een schoon kantoor is dan ook van groot belang voor het welzijn van uw werknemers. Care4Office is gespecialiseerd in dit type reiniging en maakt met speciale apparatuur en een veilige schoonmaakmethode van uw kantoor weer een schone plek.

Neem contact met ons op

Werkwijze hardware- en toetsenbordreiniging

Wij reinigen uw hardware en toetsenborden op een professionele, grondige en duurzame manier. Onze ervaren medewerkers weten precies wat ze doen en gaan op verantwoorde wijze met uw ICT-apparatuur om.


Na het invullen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op en zorgen we ervoor dat u daarna snel de offerte van ons ontvangt.

Bij akkoord nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de uitvoering. De uitvoering vindt plaats tijdens kantooruren. Het is uiteraard ook mogelijk de werkzaamheden in de avonduren of op zaterdag uit te laten voeren. Hiervoor geldt een toeslag.


De reiniging duurt ongeveer vijf minuten per werkplek. Na de werkzaamheden kan de computer meteen weer gebruikt worden. Wij maken gebruik van een geluidsarme compressor. Het geluidsoverlast is dus minimaal.

De uitvoering van de reiniging van toetsenborden en hardware

  • Kruimels e.d. worden losgeborsteld met een speciale borstel
  • Tussen de toetsen wordt het vuil verwijderd met perslucht
  • Het toetsenbord wordt met een unieke probiotische shampoo* gereinigd tot diep tussen de toetsen
  • Muis en telefoon worden met een probiotisch* reinigingsmiddel grondig gereinigd
  • Het scherm van de monitor wordt streeploos schoongemaakt en antistatisch behandeld

*Wij reinigen met een uniek probiotisch reinigingsmiddel. Dit heeft na de werkzaamheden een langere hygiënische nawerking. Omdat het uitsluitend natuurlijke bestandsdelen bevat, is het onschadelijk voor mens en milieu. Tevens is het geschikt gemaakt om de gevoelige apparatuur te reinigen. 


Wij geven 100% garantie dat de middelen die wij gebruiken geen schade aan uw apparatuur veroorzaken.