Bureaustoelen reinigen en toetsenbord reiniging in Utrecht en omgeving

Voor kantoormedewerkers is het prettig om in een schone omgeving te werken. Daarom zorgt u er waarschijnlijk voor dat uw kantoorpand regelmatig gereinigd wordt door een schoonmaakdienst. Maar heeft u ook gedacht aan het meubilair in uw kantoor? Vooral bureaustoelen en toetsenborden komen de hele dag door in aanraking met verschillende bacteriën. Ook etensresten, vlekken en kruimels zijn vaak terug te vinden op de werkplek. Daarom is het belangrijk dat u ook voor uw meubilair en hardware een schoonmaakspecialist inhuurt. Voor alle bedrijven in de regio Utrecht is Care4Office dan de juiste keuze!


Laat uw bureaustoelen grondig reinigen

In veel kantoorpanden worden bureaustoelen vrijwel nooit schoongemaakt. Dat maakt deze stoelen een broedplaats voor verschillende bacteriën, maar ook voor huisstofmijt. Een regelmatige bureaustoelreiniging zou daarom een echte must moeten zijn. Wij werken met de juiste apparatuur waarmee iedere stoel intensief kan worden schoongemaakt. Uiteraard worden hierbij de kleur en duurzaamheid van de stof behouden.

Professionele toetsenbord reiniging

Dezelfde vakkundige aandacht hebben we voor al uw toetsenborden. Hardware is natuurlijk ontzettend kwetsbaar, aangezien het niet goed tegen water en reinigingsmiddelen kan. Daarom is het belangrijk om een expert in te schakelen voor uw toetsenbord reiniging. Wij verwijderen losse kruimels tussen de toetsen, maar behandelen het toetsenbord ook met speciale bacteriedodende middelen. Zo is het gebruik van uw

toetsenborden weer helemaal hygiënisch en veilig voor uw medewerkers.